Look Good, Feel Good "

 

Tanden bleken

Na een tandenbleek behandeling met peroxidevrije bleek gel zie je direct het resultaat. De gel wordt aangebracht op de tanden waarna een tandenbleek lamp het bleekproces activeert. Bij de meeste mensen wordt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 6 en 9 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drink je veel koffie en/of rook je veel sigaretten, dan zullen jouw tanden sneller verkleuren.

Bleken zonder peroxide
In Europa mag sinds 1 november 2012 door schoonheidssalons maximaal 0,1% waterstofperoxide in de bleek gel worden gebruikt. Lash Level werkt met peroxidevrije tandenbleek gel. De gel is in Europa gefabriceerd en getest. Het basisbestanddeel van peroxidevrije bleek gel is natrium bicarbonaat. Natrium Bicarbonaat maakt de tanden wit en het is daarnaast goedkoper en veiliger dan waterstofperoxide. Natrium Bicarbonaat helpt om tandplak te bestrijden. Tandplak veroorzaakt namelijk verkleuringen.

De voordelen van tanden bleken met een tandenbleek gel zonder peroxide op een rijtje:

  • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
  • Snel resultaat
  • Geen bijwerkingen, dus ook geschikt voor gevoelige tanden
  • De bleek gel bevat naast natrium bicarbonaat ook andere natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven jouw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevat de gel natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt het tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen. Hierdoor blijven de tanden langer wit.
  • Na 1 behandeling van 2 keer 30 minuten worden je tanden 6 tot 9 tinten lichter.
  • De behandeling kan regelmatig herhaald worden om het resultaat te behouden. Wij verkopen ook speciale tandpasta waarmee je stralende lach nog langer zichtbaar blijft.


Vooraf aan de behandeling moet goed worden gepoetst en tot 4 uur na de behandeling geniet het de voorkeur dat er niet wordt gegeten, gedronken en gerookt. De dag van en na de behandeling adviseren wij witte dranken en wit voedsel te consumeren. Dit omdat de gel enige tijd blijft doorwerken.