Look Good, Feel Good "

 

Blog

1 juli 2017 - Verhuizen

Na 3,5 jaar met veel plezier vanuit Het Schoonheidsschuurtje te hebben gewerkt werd het nu tijd voor een volgende stap. Omdat ik al veel samen werk met Tamara voor ons Magazine hebben wij besloten om samen in 1 salon te gaan werken. En dus ga ik verhuizen naar de salon van  Tamara (Excellent Eye). Wij zitten in deze salon met 4 wimperstylisten. Allemaal zzp-ers maar onder 1 dak. Uiteraard zal er buiten de locatie om niets veranderen aan de behandelingen of kwaliteit en gezelligheid. Mijn nieuwe adres is: Johan Huizingalaan 627 in Amsterdam.

17 juni 2017 Masterclass Eyestyling - Frankie Widdows

Vandaag had ik een masterclass van Internationaal Lash Maste;r Frankie Widdows. Tijdens deze masterclass leerde ik alles over oog vormen en gezichtsvormen. Door middel van wimperextensions kan je bv hangende ogen een lift omhoog geven. Of kleine ogen optisch groter maken. Om dit juist te doen zijn er verschillende methodes. Maar ook maken we hier gebruik van verschillende krullen en lengtes. Ik heb deze masterclass succesvol afgerond en kan nu dus een set extensions op maat plaatsen.

28 mei 2017 Lash Master Legends Conferentie Rome

Op 27  mei  vloog ik naar Rome waar het heerlijk weer was en zo een 35 graden. Na eerst de bezienswaardigheden te hebben bezocht zijn we daarna terug gegaan naar ons hotel en hebben we lekker relaxed. De volgende dag waren wij aanwezig op de wimper conferentie. Ook hier waren lash masters van over de hele wereld die hun kennis deelde. Onderwerpen zoals wimperlijm, hygiene en social media kwamen allemaal aan bod. Ook werd er een Lash art wedstrijd gehouden en aan het eind van de conferentie werd de winnares bekend gemaakt. Aansluitend was er een feest met buffet in de hotel tuin. Het was een geweldige conferentie en voor volgend jaar staat deze alweer in mijn agenda.

  21 mei 2017 Wimper conferentie Londen

Samen met  mijn collega Tamara ben ik naar Londen gevlogen om de wimper conferentie van Lash Inc. bij te wonen. Op een wimper conferentie komen Lash Masters ( grote namen in de wimper wereld) bij elkaar om divere lezingen te geven. Op wimper gebied de nieuwste trends en technieken maar ook op gebied van marketing en social media. Daarnaast id het ook egr leuk om collega's van over de hele wereld te ontmoeten en te praten over de verschillen in andere landen.

Tijdens deze conferentie mocht ik ook voor het eerst jureren. Dit houd in dat wij foto's mochten bekijken van collega stylisten van over de hele wereled en wij hun werk mochten beoordelen. Daaruit kwam een top 3. Deze winnaars krijgen mooie prijzen.

20 mei 2017 Perfect Eyelash Experience

Voor de Perfect Eyelash Experience zijn Tamara en ik gevraagd om een presentatie te houden over Lashstylist Magazine. Waarom maken wij het magazine en wat is het doel? Dit was de eerste keer en wij vonden het super spannend om te doen. Maar eenmaal op het podium bleek het hartstikke tof om te doen. Tijdens de experience hadden wij ook onze magazines mee en konden stylisten met hun vragen bij ons terecht. Er was een DJ. De dames van Mifa Studio waren aanwezig om iedereen mooi op te maken en je kon je tanden laten bleken. Om 17 uur moesten wij helaas vroegtijdig de experience verlaten omdat wij ons vliegtuig moesten halen naar Londen. Maar het was een dag om nooit te vergeten!

 1 november 2016

Vanaf vandaag hebben wimperstylisten in Nederland en Belgie een officieel vakblad. Lashstylist Magazine. Samen met een collega hebben wij onze krachten gebundeld en zijn wij aan deze uitdaging begonnen. Op 1 november is het vakblad officieel uit gekomen. Wat was dat een spannend moment. Maar we hebben alleen maar super leuke reacties en opbouwende kritiek gehad dus ik denk dat onze missie geslaagd is.

29 & 30 oktober 2016 | Lash Conference

In het laatste weekend van oktober heb ik de 2e editie van de Lash Conference bijgewoond. een super event waar wimperstylisten van over de hele wereld naar toe komen.  Op de eerste dag heb ik diverse workshops gevolgd. Om zo nog meer te weten van de producten die ik gebruik. Op de 2e dag heb ik een masterclass gehad van  Petr Lhotský en Agnieszka Kwiatkowska, 2 grote namen in de wimperwereld. Beiden geven zij wimperstylisten over de hele wereld trainingen. Ik heb op deze dag oa 10 nieuwe volume technieken geleerd en ben geslaagd waarbij ik weer een certificaat heb verdient. 


26 juni 2016 | Zo reinig je je wimperextensions


Het reinigen van je wimperextensions is erg belangrijk. Dagelijks hoopt zich vuil op tussen de wimpers. Als dit niet schoon gehouden wordt kun je nare ontstekingen krijgen.

Bij elke nieuwe set extensions ontvang je bij Lash Level een after care kit. Hierin zit ook een reinigings borstel. Zie op het filmpje naast deze tekst hoe je je wimpers zelf het beste schoon kunt maken.

 

24 juni 2016 | Gratis aftercare kit 

Bij elke nieuwe set wimperextensions krijg je gratis een "wimperextensions aftercare kit" mee. Alles wat je nodig hebt om i.c.m. met lash wash je wimperextensions schoon te houden.  In een handig kokertje zodat het schoon blijft en je het makkelijk mee kan nemen in je tas. 

Inhoud:
• Wimperborsteltje, om je wimperextensions mee te borstelen.
• Wimper reinigings borstel, om je wimperextensions mee te reinigen
• Pluis vrije wattenstaafjes om bijvoorbeeld eyeliner mee te verwijderen.
• Micro brushes, om te reinigen tussen de wimperextensions.
 

Het is namelijk erg belangrijk om je wimperextensions schoon te houden maar ook om  met schone ogen op je wimper afspraak te komen.  Dus het liefst 24 uur van te voren geen mascara/oogschaduw of andere make-up!  De resten laten een vet laagje achter op de wimpers waardoor de hechting niet optimaal is en ik daarom geen garantie meer geef.  Daarnaast heb ik bij een refill  meer tijd om op te vullen als je met schone wimpers op je afspraak komt!

5 juni 2016 | Musical Copacobana

Lash Level heeft 2 sets Classic Wimperextensions en 1 x een wimperlift gesponsord aan de loterij van Theatergroep Purple. Zij spelen op dit moment de geweldige musical Copacabana in Theater de Purmaryn. Gisteravond won Yvonne een nieuwe set wimperextensions. Gefeliciteerd Yvonne! Vandaag gaat er weer een nieuwe set Classic Wimperextensions uit en vele andere mooie prijzen. Nog geen kaarten voor deze geweldige musical? Bestel ze via Theater de Purmaryn (website, tel. of kassa).

 25 maart 2016 | Winnares Voice of Holland: MAAN

Wij hebben afgelopen vrijdag op onze locatie in Assendelft het genoegen gehad met een special guest: MAAN 
Maan is de winnares van The Voice of Holland 2016 en ik hebben bij haar een nieuwe set wimperextensions mogen plaatsten.

 

22 maart 2016 | Wimperuitval

Er zijn een aantal factoren waardoor de houdbaarheid van de Wimperextensions kan wisselen. Het is erg afhankelijk van best een aantal factoren hoe lang extensions meegaan en ook dat kan vrijwel wekelijks 
wisselen. De ene maand zit alles prima en enkele weken later kan het zijn dat ze wat sneller uitvallen. 

hormonale veranderingen
• vette huid
• ooglid wat wat overhangt
• gebruik van make up met olie (foundation, huidcreme, mascara op onderwimpers wat op bovenwimpers komt etc)
• zonnenbrand
• gebruik van conditioner en dat over gezicht uitspoelen. 
• veelvuldig zweten
• stress
• slapen op de buik
• slaapkant links of rechts 
• hooikoorts
• ongemerkt wrijven in ogen in slaap
• overmatige traanogen
• medicijnen
• bepaalde werkomstandigheden
• lash shed ( bij seizoensveranderingen kunnen er soms meer wimpers uitvallen dan normaal. Een soort 'rui' maar dan op de wimper)
• luchtvochtigheid na het plaatsen van de wimpers ( bij hoge luchtvochtigheid buiten kan de lijm te snel uitharden, net als bij stoom bij douchen wat vroegtijdig verlies kan veroorzaken)
• verkeerde nazorg


Het kan dus soms erg vervelend zijn dat er de ene keer meer uitval is als de andere keer. Maar dat is dus vrij normaal.

 13 maart 2016 | Metamorfose 

ASSENDELFT - Om te vieren dat ze bij Deborah's Hair & Beauty compleet zijn hebben zij op Facebook een make-over verloot. Op zondag 13 maart kwam winnares Bianca naar Deborah's Hair & Beauty om een totale make-over te ondergaan. Haar haar werd gedaan door kapsters Deborah en Wendy, zij kreeg een mooie set acrylnagels geplaatst door nagelstyliste Ellen, haar make-up werd verzorgd door schoonheidsspecialiste Anita en zij kreeg een nieuwe oogopslag met wimperextensions door wimperstyliste Stephanie.De dag begon met een kopje koffie en thee waarbij Bianca aan kon geven wat ze echt niet zou willen zodat er rekening gehouden kon worden met haar wensen. Uiteraard werden er voor en na foto's gemaakt om het verschil aan het eind echt goed te kunnen zien.'s Middags stond er een lekkere lunch op het programma. En na de geslaagde make-over ontving Bianca nog een goed gevulde goodybag mee met diverse producten om thuis haar nieuwe style bij te kunnen houden.Wil je iemand verrassen of wil je zelf een make-over? Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Deborah's Hair & Beauty.Deborah's Hair & Beauty, Dorpsstraat 348, 1566 BR Assendelft, telefoon 075-202 15 59075-202 15 59


10 maart 2016 | Afzeggen

Lieve dames, 

Via deze weg wil ik iedereen erop wijzen dat wanneer je een afspraak hebt staan en je niet komt opdagen zonder tegen bericht, of je niet minimaal 24 uur van te voren afzegt, wij genoodzaakt zijn om 50% van je behandeling in rekening te brengen. 

Ik hoop op ieders begrip en medewerking.

 10 november 2015 | Walad

Wij zijn lid van de World Association of Lash Artistry and Development (WALAD)   Dit internationaal instituut maakt zich wereldwijd hard voor het toepassen van de wimperextension techniek op topniveau.  Leden zijn verplicht om goed geschoold te zijn, regelmatig bijscholing te volgen en op de hoogte te blijven van de allernieuwste technieken.

                

Ook betekent het dat je streeft naar de allerbeste kwaliteit.  Met trots mogen wij melden dat we door de World Association of Lash Artistry and Development gecertificeerd zijn en het logo van WALAD mogen voeren.

25 september 2015 | Ladiesnight Assendelft

Wij waren aanwezig op de Ladies Night in Het Wapen van Assendelft   Je kon bij ons langs komen om je kortings flyer op te halen t.w.v. 10,- korting op een behandeling bij ons in de salon.  Mee doen met onze "raad het aantal wimperextensions" prijsvraag en  een gratis set One by One wimperextensions winnen (de winnares heeft persoonlijk bericht ontvangen en heeft ervoor gekozen niet genoemd te worden op het internet)  Om 19:30 gaven  wij een demostratie wimperextensions plaatsen.  Je kon  bij ons FabBrows Wenkbrauwpoeder kopen voor een leuke beurs prijs.  En je kon je nagels laten lakken met Gellak door onze nagelstyliste


 

19 december 2014 | Bellesqa ondergaat een LVL Wimperlift

Vandaag  kwam Marlon van Bellesqa bij ons langs om een LVL Wimperlift uit te testen

Lees hier haar ervaring: Bellesqa bij Het Schoonheidsschuurtje


Leuk om te weten:

87,5% van de vrouwen voelt zich mooier met wimperextensions 

Wimperextentions zijn een opkomende trend binnen de beautybranche. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wilt dat nou niet? Maar waarom zouden klanten kiezen voor wimperextentions in plaats van nep-wimpers of wimperstukjes? Wij hebben het uitgezocht! 

Wat is het verschil?

Wimperextentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimperextentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen. 

Bron: Beautyspot.nl

Een paar weken geleden was blogster Beauty by Babs bij ons voor een Wimperlifting. 

Lees hier hoe zij de behandeling heeft ervaren

 


Wimpers .... ze geven je echt niet alleen een mooie oogopslag...
  
1. Ze beschermen je ogen tegen vuil Alleen jammer dat je ogen af en toe de persoonlijke prullenbak van losgevallen wimpers lijken te zijn. 
2. Ze vallen dagelijks uit Met een levenscyclus van drie maanden, vallen iedere dag gemiddeld 1 tot 5(!) wimpers uit. *slik*  

3. Wimpers groeien in drie verschillende fases Je hebt de anagenfase ('de groeiperiode'), de catagenfase ('de overgangsperiode') en de telogenfase ('de rustperiode'). En geloof het of niet: zo'n 90% van de tijd zitten je wimpers in een groeifase. In hoeverre je dit zo mag noemen met een groei van 0,16 millimeter per dag.  
4. Er is een GROOT verschil tussen je onderste en bovenste wimpers Waar je een stuk of 200 tot 300 haartjes aan de bovenste wimperrand hebt, heb je slechts 100 haartjes aan de onderkant. Really, really. 
5. Je wimpers verschillen van lengte Zo zijn de haartjes in het midden meestal langer dan deze aan de buitenkant. *knippert lief* 

6. De langste wimper ooit gemeten is 6.99 cm En heus: dit is het 'gelukkige' bezit van een man.  
7. Er zitten mijten verstopt in je wimpersNo worries. Dit zijn een soort microscopische minions die je wimpers schoonhouden.


Bron: http://m.cosmopolitan.nl/